Kuinka pelata The Untouchables raha-automaattia strategisesti

Videopelistrategia alkoi kauan sitten. Pelihalleissa, pelaajat näkivät kuvioita peleissä ja he hioivat peliä harjoituksen kautta. Sitten meille esiteltiin Gameboy.

Yhä enemmän monimutkaisia ja pelirikkaita pelejä julkaistiin. Tämä nosti pelaajat toiselle videopelien tasolle. Esimerkiksi, ikoninen videopelisarja Pokémon.

Pelaajat menivät ulos vain napatakseen Pokemoneita toisensa jälkeen. Kun he ymmärsivät pelin mekaniikan, he alkoivat ymmärtää, kuinka päihittää pelin hahmot, ja myös kuinka päihittää peli kokonaisuudessaan.

Strategiointi videopeleissä on vaikeaa. Onneksi tälle sukupolvelle, monet pelaajat ovat ladanneet läpipeluita ja tutoriaaleja eri peleille. Pelaajia hemmotellaan ja se tekee heistä välittömiä asiantuntijoita.

Mutta tämä ei sovellu kaikkiin videopeleihin. Esimerkiksi online-raha-automaattien kanssa. Kyllä, ei väliä mitä ihmiset sanovat, raha-automaatit ovat strategiapelejä.

Tässä julkaisussa käytämme peliä The Untouchables esimerkkinä opettaaksemme sinulle, kuinka lyödä vetoa automaattipeleissä.

Lähetä kuva Kuinka pelata The Untouchables raha automaattia strategisesti Lyö vetoa enemmän - Kuinka pelata The Untouchables raha-automaattia strategisesti

Lyö vetoa enemmän, voita enemmän tai päinvastoin

Suurin osa raha-automaateista ovat normaaleja automaatteja nopeilla pyöräytyksillä. Lyöt vetoa rahasta, pyörität keloja, toivot että saat yhdistelmiä ja lopuksi keräät voittosi. Ei ole helppoa voittaa raha-automaateissa, varsinkin perinteisissä sellaisissa. Mutta online-raha-automaateissa on helpompaa voittaa.

Automaattien nopealla temmolla, voittomahdollisuudet kasvavat sitä mukaa, mitä enemmän lyöt vetoa. Mutta sitten on olemassa riski, että rahasi loppuvat ennen kuin yhdistelmäsi ilmestyvät. Varmista siis, että valitset automaattipelin, joka tarjoaa enemmän kuin yhden tai kaksi mahdollisuutta, mieluiten enemmän kuin 5 tapaa voittaa.

The Untouchables on hyvä peli. Se tarjoaa monia kertoimia ja nopeita rahapalkintoja. Se on siis sinusta kiinni, haluatko panostaa enemmän vai et. Minkä vain valitset, muista olla strateginen.

Lähetä kuva Kuinka pelata The Untouchables raha automaattia strategisesti Älä aina hyväksy - Kuinka pelata The Untouchables raha-automaattia strategisesti

Älä aina hyväksy välittömiä rahapalkintoja

Online-automaateissa välittömän rahan hyväksyminen ei ole aina kannattavin vaihtoehto. Kyllä, se on helppoa rahaa, mutta nämä toiminnot ovat myös strategia kehittäjiltä. Nämä bonukset ovat merkkejä, joita annetaan satunnaisesti.

Joissakin kuitenkin on vastatarjous, josta näytät jäävän aina paitsi. Esimerkiksi The Untouchables. Bonuskierroksessa voit valita välittömän rahapalkinnon tai ilmaiskierrosten välillä. Jos saisit tämän vaihtoehdon, valitsisitko rahan vai mahdollisuuden voittaa enemmän rahaa?

Emme sano, että valitse ilmaiskierrokset, ajattele vain sitä. Näyttää siltä, että olet valmis pelaamaan raha-automaatteja. Miksi et harjoittelisi The Untouchables -pelillä ensin. Tämän jälkeen voi vallata raha-automaattien maailman.

Media Mobsters

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Next Post

Toimintaelementit raha-automaateissa

to elo 22 , 2019
Kun sanot toimintapelit, puhut laajasta valikoimasta videopelejä. Jos ajattelet sitä, kaikki videopelit ovat toimintapelejä, eikö? Esimerkiksi, täällä Media Mobstersilla – suosikkitoimintapelimme on The Untouchables -progressiivinen raha-automaatti. Kuulit oikein, se on online-raha-automaattipeli. Mutta kehitys, jonka se kävi läpi, on taivaallinen. Peli esittää gangsterielementtejä ja peli perustuu elokuvasarjaan ”The Godfather”. Saat kaikki […]
Esitelty kuva Toimintaelementit raha automaateissa - Kuinka pelata The Untouchables raha-automaattia strategisesti