Raha-automaattien kohokohdat: The Untouchables

Etsitkö seuraavaa valloitettavaa videopeliä? Oletko kyllästynyt fantasiamaailmaan sotureilla, maahisilla ja haltijoilla?

Viimeisenä pelinä raha-automaattien kohokohdissa, tuomme sinulle gangstereiden maailman The Untouchables progressiivisella raha-automaatilla.

On aika muuttaa asioita ja mikä parempi tapa kuin pelata gangstereja täynnä olevaa raha-automaattia, eikö?

The Untouchables progressiivinen raha-automaatti

The Untouchables progressiivinen raha-automaatti on viimeisin gangsteriteemainen raha-automaatti. On olemassa jo Scarface- ja Godfather -raha-automaatit. The Untouchables on täyttä gangsteria, mutta yllättävästi, peli ei lisää rikollisuutta, väkivaltaa, juomista, huumeita ja muita laittomia toimintoja.

Mutta silti, tämä peli ei ole lapsiystävällinen, joten pidä lapset loitolla kun pelaat tätä peliä. Puhutaan nyt pelin monesta toiminnosta.

Lähetä kuva Raha automaattien kohokohdat The Untouchables Gangsterikulttuuri - Raha-automaattien kohokohdat: The Untouchables

Gangsterikulttuuri

Se mikä erottaa tämän pelin joukosta, on sen omaperäisyys. Sitä inspiroi gangsterikulttuuri, mutta rikollisuuden ja väkivallan sijasta, peli keskittyy kulttuurin syvällisempään arvoon.

Tosin kuin muut pelin toiminnat, jotkin merkittävät ominaisuudet ovat kunnianosoituksia loistavimpaan gangsteriteemaiseen peliin, The Godfatheriin.

Lähetä kuva Raha automaattien kohokohdat The Untouchables kieltäytyä - Raha-automaattien kohokohdat: The Untouchables

Tarjous, josta et voi kieltäytyä

Tämän pelin bonuskierros on nimeltään ”Tarjous, josta et voi kieltäytyä”. Kuulostaako se tutulta? Don tarjoaa pelaajille rahapalkinnon välittömästi tai ilmaiskierroksia. Joudut sitten ratkaisemaan pulman.

Valitset joko nopean ja helpon rahan tai mahdollisuuden voittaa suuremman voiton. Suurin osa pelaajista valitsevat rahapalkinnon, mutta suosittelemme lämpimästi, että valitset toisen vaihtoehdon. Saattaa olla vaikeaa ymmärtää, mutta aivan kuin muissakin online-kasinopeleissä, raha-automaateissa on strategia.

Voit strategisoida hyväksyen bonuksia ja palkintoja.

Neljä gangsteria

Nämä gangsterit edustavat ilmaiskierroksia. Jokaisella gangsterilla on oma ilmaiskierrosmittarinsa. Pelissä voittaminen kasvattaa pisteitä jokaiseen mittariin ja kun ne kaikki ovat täynnä, ilmaiskierrokset aktivoidaan. Jokainen gangsteri antaa kaksi kierrosta, joka tarkoittaa, että saat yhteensä kahdeksan ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierrokset annetaan suuremmalla kertoimella saadaksesi suuremman voiton, jos onnistut saamaan oikeat symbolit.

Lähetä kuva Raha automaattien kohokohdat The Untouchables Yleisön arvostelu - Raha-automaattien kohokohdat: The Untouchables

Yleisön arvostelu

Tämä raha-automaatti on saanut ylistystä monelta pelaajalta. Peli on suunniteltu niin, ettet voi voittaa voittoja toisensa perään. Ei, The Untouchables kannustaa pelaajia koettamaan voittaa suurempia voittoja ja opettaa heitä strategisoimaan.

Saat varmasti jotakin tästä pelistä, jota voit saada myös muista raha-automaateista. Oletko jo innoissasi pelaamaan The Untouchablesia? Nauti pelistä kokonaisuudessaan juuri nyt verkossa.

Media Mobsters

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *